Δέσποινα - Yoga & Pilates Instructor

Η Δεσποινα γεννήθηκε στο Κληβελαντ ΗΠΑ αλλα σε πολυ μικρη ηλικια επεστρεψε με την οικογενεια της στην Ελλαδα  στο Ηράκλειο της Κρήτης οπου και μεγαλωσε. Άρχισε να ασκείται εβδομαδιαία στη παραδοσιακή Αστάνγκα γιόγκα το 2009 όπου έκτοτε αφιερώθηκε στο σύστημα. 

Η πρώτη της εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα ηταν το Σεπτεμβρη του  2016 οπου εξουσιοδοτήθηκε να διδάσκει την παραδοσιακή Ashtanga Vinyasa Yoga από τον Manju P. Jois γιος του Shri K. Pattabhi Jois «Teacher training in Ashtanga Yoga», σε εκπαιδευτικο σεμινάριο δασκάλων στην Αθηνα, στο Ashtanga yoga community of Greece.

Πραγματοποιησε εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα για παιδιά Flower Kids Yoga από τη δασκάλα γιόγκα Χριστίνα Μάτση πιστοποιημένη από την Αμερικάνικο Οργανισμό Πιστοποίησης Yoga Alliance Registered Children’s Yoga teacher

 

 

Έχει παρακολουθήσει εντατικό σεμινάριο Αστάνγκα Γιόγκα με Eddie & Jocelyn Stern στην Αθήνα, από τους πρώτους μαθητές του Shri K. Pattabhi Jois , καθώς και σεμινάρια  Αστανγκα και Vinyasa Krama με την Αρετη Καραντζικου, Τhai Yoga Massage με την Παγωνα Παρασκευα, Raw Food Eating  και σεμιναριο Partner Acrobatics στην Ισπανια με τους Emily Baxter , Niko Douwes, και Lorenzo Bezzi, .επισης εχει κανει σεμιναριο ακροβατικης  γιογκα με την Μπετυ Παπαδοπουλου στην Αθηνα και σεμιναρια Acroyoga  με τον Κωνσταντινο Καραφουλιδη στην Αθηνα και τα Χανια και δυο φορες με την Αρετη Τζιρου στο Ηρακλειο της Κρητης (πιστοποιημενοι δασκαλοι της Acroyoga). Σεμιναριο vinyasa yoga “Flow to handstand” και "Αcrobatic flexibility" με την Αρετη Τζιρου στο Ηρακλειο Κρητης και Yin yoga με τον Αντωνη Καμπιτακη.

Εχει κανει μαθηματα aerial yoga και ακροβατικης και συμμετεχει καθε χρονο στο “Dutch acrobatic convention” .

Παρακολουθησε εκπαιδευση δασκαλων και κατεχει πιστοποιηση pilates mat level 1 απο το StudioOne (Greek institude of fitness) το Σεπτεμβριο του 2017.

Εχει παρει διπλωμα στο Universal White time Healing με την Yvonne Ritzen που περιλαμβανει: contact healing, Chakra balancing, Cleaning of auras, distance healing for people and situations , healing animals, plants, weather and material things.

Παράλληλα διαθέτει Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτονων Μηχανικων του Εθνικου Μετσοβιου Πολυτεχνειου της Αθηνας το 2008.

H Δεσποινα συμμετεχει στην διδασκαλια στο Ashtanga Vinyasa yoga στούντιο της Ελευθεριας με αγαπη και αφοσιωση στη yoga και στους μαθητες, προσφεροντας εκτος απο μαθηματα ashtanga vinyasa, vinyasa flow hatha και partner yoga μαζι με την Ελευθερια. Συνεχιζει να παρακολουθει σεμιναρια στην Ελλαδα και το εξωτερικο με σκοπο να εμβαθυνει ακομη περισσοτερο και να προσφερει.

Περισσοτερες Εικονες